Over ons

 

Oude Elferink is in 1997 gestart als distribiteurimporteur voor Nederland en België van een aantal gerenommeerde merken binnen de elektrotechnische branche. Het totaal vormt een breed pakket, dat ons in staat stelt de complete markt van elektrotechnische groothandel tot aan werktuigbouwkundigen bedrijven te bedienen. Wij doen dit niet alleen met kwalitatief hoogwaardige en gerenommeerde Europese producten, maar ook door het bieden van een duidelijke toegevoegde waarde. Flexibiliteit, innovatie en een vakbekwaam team zijn hier een paar voorbeelden van.

 

Onze producten kenmerken zich door een goede prijskwaliteit verhouding.

 

 

Ons team

Ons team bestaat uit een aantal vakidioten met specialismen die elkaar aanvullen. Samen met u zoeken en vinden wij de voor u beste oplossing.

Arend Arling

Arend Arling

Algemeen Directeur

Dennis Slag

Dennis Slag

Sales

Maarten Ranke

Maarten Ranke

Logistiek medewerker

Tjade van der Snel

Tjade van der Snel

Commercieel Directeur

Ramon Polman

Ramon Polman

Account Manager

Monique Arling

Monique Arling

Boekhouding

Jan Nijkamp

Jan Nijkamp

Technisch Adviseur

Missie

Oude-Elferink BV heeft als missie

Door vakkennis, een goede logistieke performance en professionele dienstverlening willen wij uw betrouwbare partner zijn. Voor ons is het van belang dat we door middel van leverbetrouwbaarheid, technische ondersteuning en prijsstelling een basis creëren voor uw succes.

Door goede afspraken met onze leveranciers, een passende voorraad, flexibele organisatie en vakbekwaam personeel is het mogelijk snel te reageren op al uw specifieke wensen

 

Visie

Oude-Elferink BV heeft dan ook als visie

Blijven groeien, maar met beide benen op de grond. Die groei mag niet ten koste gaan van de dienstverlening die wij tot op heden altijd hebben kunnen leveren. Samen groeien. Samen met u.

 

OUDE elferink iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee. Stuur even een mailtje.