Sagab by Elma

Sagab is wereldmarktleider als het gaat om contactloze volt- en magnetische veldindicatoren Deze volt- en magneetsticks staan bekend om hun ongeëvenaarde hoge nauwkeurigheid, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast biedt Sagab by Elma een compleet scala oplossingen aan op het gebied van meet- en regeltechniek. Alle producten van deze Zweedse onderneming staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze topproducten van sagab

01

De Volt Stick

De voltstick wordt gebruikt om op een veilige manier de aanwezigheid van wisselspanning vast te stellen (AC voltage). De SAGAB voltstick is de originele en nog steeds de beste voltstick voor het controleren van spanning op kabels, wandcontactdozen, zekeringen enzovoorts. De rode indicatielamp gaat branden zodra men de voltstick dicht genoeg bij een aansluitpunt of kabel houdt waar spanning op staat.

02

Elma 908 – Pen -type Digitale Multimeter

Sagab van Elma 908 is een zeer handige 7-functies digitale multimeter van het pen-type. Het instrument meet AC / DC-spanning, stroom, weerstand, doorgang en diodes. De Sagab van Elma 908 beschikt over een 3-3 / 4 digitaal Lcd-display met staafdiagram, een data- en range hold knop. Het instrument voldoet aan IEC 61010-1 CAT III 600V en CAT II 1000V.

03

Eh400A AC Elma 932 – multitang

De kleine body ligt perfect in de hand en de klem is zo gemaakt dat hij ook op plekken gebruikt kan worden waar niet veel ruimte is. De bediening van de multitang is zo opgezet dat deze te bedienen is met 1 hand. De multitang is uitgerust met een groot, verlicht display en een hold knop om de gemeten waarde vast te kunnen zetten. De multitang meet voltage, ampère en weerstand. De meter voldoet aan de veiligheidsnorm IEC 61010-1 CAT III 600V en wordt inclusief draagtas, testpennen en een batterij geleverd.

04

Elma 981 – Mini laser afstandmeter

Professionele laser afstandsmeter voor het meten met een hoge nauwkeurigheid. De afstandsmeter is zeer geschikt voor het meten op moeilijk bereikbare plaatsen. Het compacte en handige design is speciaal ontworpen voor toepassingen binnenshuis. De sneltoetsen voor optellen, aftrekken, stelling van Pythagoras, oppervlakte en volumeberekeningen maken het meten snel en betrouwbaar. Een geheugenfunctie slaat de laatste 20 metingen op. De Elma 981 wordt geleverd met draagtas en batterijen.

OUDE elferink
iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee? Stuur dan even een mailtje.