ouneva

De laatste 40 jaar is het kleine, Finse familiebedrijf Ouneva uitgegroeid tot een toonaangevende, internationale fabrikant van kabelschoenen, verdeel- en aansluitblokken. Wereldwijd levert Ouneva kabelschoenen, verdeel- en aansluitblokken voor en aan de elektrotechnische industrie. Ouneva hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit en werkt waar mogelijk aan een constante innovatie van hun producten.

Onze topproducten van ouneva

01

Ouneva kabelschoenen

Deze Ouneva kabelschoenen uit de PK-serie bestaan voor 99,9% uit puur koper en zijn elektrolytisch gecoat met tin. Bij deze uitgebreide reeks kabelschoenen kan men gebruikmaken van bijna alle standaard perstangen. Bovendien is de hele reeks UL listed.

02

Aansluit-aftakklemmen

Deze serie aansluit-aftak klemmen zijn geschikt voor zowel aluminium- als koperkabels met een diameter van 1,5 – 50 mm². De dinrail-bevestiging zorgt voor een eenvoudige montage.

03

Connectoren

Deze connectoren zijn ontworpen om te worden gebruikt met aluminium- en koperkabels. De body is gemaakt van zelfdovend polyamide. Dit uitgebreide pakket bevat standaard, links- en rechtshandige connectoren.

04

Verdeelblokken

Verdeelblokken worden gebruikt wanneer we stroom willen distribueren naar meerdere kleinere kabels. De ingangskabel kan van koper of aluminium zijn, de uitgangskabels moeten van koper zijn.

OUDE elferink
iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee? Stuur dan even een mailtje.