Kurtz ERSA

Ersa werd opgericht in 1779. Het echte succesverhaal van ERSA soldeertechniek is begonnen in 1921 toen Ernst Sachs patent aanvroeg voor het eerste elektronische soldeerstation. Momenteel heeft Ersa 1400 medewerkers in dienst in 14 ondernemingen. De producten van ERSA soldeertechniek onderscheiden zich tot op de dag van vandaag door klasse en prestatie.

Onze topproducten van kurtz ersa

01

Soldeerbouten

Een Ersa soldeerbout is het perfecte werktuig voor kostenbewust solderen. Inwendig verwarmde tips zorgen voor een hoge mate van efficiëntie. De gevarieerde reeks dunne soldeerpunten van de 832- en 842-serie kunnen worden gebruikt. De veilige uitvoering van fijne soldeertoepassingen wordt ondersteund door het ergonomische ontwerp van de handgreep.

02

Independent gassoldeerbout

Mobiele kracht waar u ook wilt! Onderdelen en apparatuur van topkwaliteit, klein, handig en praktisch verpakt. De ONAFHANKELIJKE 75 BASIC SET en PROFI-SET gassoldeer sets voldoen aan al uw wensen. De ergonomische, antistatische gassoldeerbout met piëzo-ontsteking is ideaal voor service- en onderhoudswerkzaamheden, vooral als er geen voeding beschikbaar is.

03

I-CON

Met de I-CON familie levert Ersa een range aan professionele soldeerstations. De I-CON stations hebben alle essentiële kenmerken van een professioneel soldeerstation, zoals snelle opwarming en warmteterugwinning, standby-functie en kalibratiemodus. De I-CON NANO is bovendien volledig antistatisch.

04

Ersa RDS 80

Met het Ersa RDS 80 biedt Ersa een digitaal soldeerstation met zijn RESISTRONIC temperatuurregeling (een technologie waarbij de temperatuur van de soldeerbout geregeld wordt doormiddel van een verwarmingselement dat door zijn weerstand een temperatuurwaarde levert). Dit is een jarenlang beproefde en bewezen technologie die nu met 80 W verwarmingsvermogen verkrijgbaar is.

OUDE elferink
iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee? Stuur dan even een mailtje.