InterBAR

Inter BÄR komt voort uit het moederbedrijf BÄR. Inter BÄR levert al meer dan 80 jaar kwalitatief hoogstaande producten ‘made in Germany’. Het handelsprogramma omvat onder andere snoerdimmers, wipschakelaars, wandcontactdoos kinderbeveiliging, kastdeurschakelaars en diverse producten voor elektrotechnische doeleinden.

Onze topproducten van interbar

01

Overbelasting bescherming

Deze stekkerdoos voorkomt overbelasting, als er twee apparaten met een hoog energieverbruik zijn aangesloten op een stroomkabel. Bijvoorbeeld de afwasmachine en de heet waterboiler. In dit geval zal bij een overbelasting de boiler afslaan en automatisch weer inschakelen nadat de afwasmachine klaar is.

02

Schemerschakelaar met timer

Men kan de schemerschakelaar naar keuze instellen van 1 tot 9 uur of alleen ingeschakeld laten als het donker is. De tuin- of kerstverlichting wordt betrouwbaar aan- en uitgeschakeld. Bij schemer zal de schakelaar voor een paar uur of tot de volgende ochtend ingeschakeld zijn. Eenvoudige bediening, Plug en Play.

03

Kindveilige stopcontacten

Inter BÄR heeft een hele serie beveiligingen voor stopcontacten, waardoor je voorkomt dat jouw kind speelgoed, vingertjes of andere dingen in het stopcontact wurmt. Inter BÄR is dé uitvinder van de bekende Teddy en voldoet dan ook aan alle veiligheidseisen.

04

Kastdeurschakelaar

Deze kastdeurschakelaar is uitgerust met een drukknop die ervoor zorgt dat de verlichting in de kast wordt ingeschakeld zodra de deur wordt geopend. Bij het sluiten van de deur wordt de verlichting weer uitgeschakeld.

OUDE elferink
iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee? Stuur dan even een mailtje.