Grässlin

Grässlin producten zijn een bijzonder voorbeeld van een topprestatie ‘made in Germany’. Als gecertificeerd bedrijf, garandeert Grässlin het volledig kwaliteitsmanagement vanaf het idee tot aan de controle van het geproduceerde product. ‘Think global’ is het grondprincipe van de activiteiten van Grässlin. Daardoor beschikken de specialisten wereldwijd over de beste componenten, die in Duitsland tot producten met de hoogste precisie verwerkt worden. Het resultaat zijn oplossingen die op lange termijn een betrouwbare bijdrage leveren aan de efficiënte inzet van tijd, temperatuur en licht, in zowel het binnen- als buitenbereik.

Onze topproducten van grässlin

01

Talento Smart

De Talento smart familie bestaat uit 3 types 1 en 2 kanaal tijdschakelklokken. Buiten de B15 en B25 (basic aan-uit) en de uitgebreide C15, C25 (met o.a. Astro, puls, cyclus en toevalsgenerator), hebben we nu met de S-serie de alleskunner onder de tijdschakelklokken in huis. Alle klokken zijn zowel handmatig, met de app of computer eenvoudig via bluetooth te programmeren.

02

Talento 111

Met deze analoge tijdschakelklok is het instellen van zowel dagelijkse- als wekelijkse programma’s zeer eenvoudig. Tijd en schakeltijden kunnen in één oogopslag worden gecontroleerd. De Talento 111 kan veelzijdig ingezet worden. Hierbij kan men denken aan etalageverlichting, pompen, tunnels enzovoorts.

03

Bewegings- en aanwezigheidsmelders

Alle aanwezigheids- en bewegingsmelders werken op het principe van passieve infraroodsensoren (PIR-sensor). Deze reageren op temperatuurveranderingen of beweging binnen zijn detectiebereik, en schakelt dan aan.

04

Energiemeters

Met de energiemeters van Grässlin kun je betrouwbaar jouw energieverbruik monitoren. 2 uitvoeringen voldoen aan MID. Met de conformiteitsverklaring is de meter direct te gebruiken voor het doorbelasten van energie aan derden.

OUDE elferink
iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee? Stuur dan even een mailtje.