ASN Sontheimer

Al meer dan 65 jaar is Sontheimer een voorstaande producent van werkschakelaars, nokkenschakelaars en speciale schakelaars voor de elektrotechnische en industriële industrie. Sontheimer ontwikkelt, produceert en assembleert elke schakelaar in hun fabriek in Neurenberg. Door een eigen spuitgieterij is het mogelijk de kwaliteit van de vele onderdelen te allen tijde te controleren en te waarborgen. De assemblage wordt verzorgd door een gespecialiseerd team van medewerkers die alleen hiervoor een interne opleiding hebben gevolgd.

Digitalisering, automatisering en de beperkte levensduur van bepaalde artikelen leiden tot een uitdaging ten aanzien van flexibiliteit, efficiency en zekerheid van mensen, installaties en processen. Sinds 1946 ondersteunt Sontheimer hun klanten met expertise en vakmanschap, zodat we samen deze uitdagingen kunnen aangaan.

Onze topproducten van ASN Sontheimer

01

Lastscheider in behuizing

De ASN Sontheimer lastscheiders zijn verkrijgbaar als hoofd-, werk- en nood-uit schakelaar. Het verschil tussen deze 3 soorten wordt gemaakt door de verschillende knoppen. De lastscheiders  hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

02

Nokkenschakelaar

Een oneindige hoeveelheid nokkenschakelaars, van een eenvoudig aan uit – tot de meest ingewikkelde schakelmogelijkheden. De nokkenschakelaar is verkrijgbaar in 5 bouwgroottes en van 10 tot 315 Ampère.

03

Verdeler inbouw

ASN Sontheimer heeft een uitgebreide range schakelaars voor de verdeler inbouw, zowel in de lastscheiders alsook in de nokkenschakelaars.

04

Toebehoren

Van as-verlenging tot sleutelschakelaar; alles is direct leverbaar uit voorraad of binnen enkele dagen vanuit de fabriek

Alle schakelaars zijn voorzien van de meest gangbare goedkeuringen, oa. KemaKeur, VDE, CSA, UL, GL, DNV, IEC etc. Dit is leverbaar vanuit ons eigen magazijn of binnen enkele dagen vanuit de fabriek. Bovendien kent ASN Sontheimer een 24-uurs service. Vraag naar de mogelijkheden bij ons team.

OUDE elferink
iets voor jou?

zeg gewoon eens hallo!

Wil je ons wat vragen of heb je een idee. Stuur even een Mailtje.