Onze Merken

Klik op een van de onderstaande links om meer te weten te komen over de merken en producten.

Ouneva

Met 40 jaar ervaring is Ouneva een toonaangevend Fins fabrikant. Ouneva levert  grote hoeveelheden aansluitingen en verdeel blokken wereldwijd. In de Scandinavische landen en Oost-Europa is Ouneva één van de grotere leveranciers voor verdeelblokken en kabelschoen.
 
meer info

ASN Sontheimer

Al meer dan 65 jaar is Sontheimer een voorstaande producent van werkschakelaar, nokkenschake-laars en speciaalschakelaars voor de elektrotechnische en industriële branche.
Sontheimer GmbH ontwikkelt en produceert en assembleert elke schakelaar in een nieuwe fabriek te Neurenberg. De eigen ...
meer info

Iskra Zascite

Iskra Zascite is een Sloveense fabrikant welke de laatste jaren is uitgegroeid tot één van ’s-Werelds grootste fabrikanten op het gebied van overspannings-beveiliging voor de woningbouw, utiliteit, industrie en photo-voltaïsche markt.
Door het unieke gepatenteerde limi ...
meer info

Grasslin

Grässlin producten zijn een bijzonder voorbeeld voor topprestatie “ made in Germany “.
Als gecertificeerd bedrijf garandeert Grässlin een volledig kwaliteitsmanagement
vanaf het idee tot aan de controle van het geproduceerde product.
 
“Think ...
meer info

Sagab by Elma

Sagab is wereldmarktleider als het gaat om contactloze Volt- en Magnetischveld- indicatoren Deze Volt- en Magneetsticks staan bekend om hun ongeëvenaarde hoge nauwkeurigheid, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast biedt Sagab by Elma een compleet scala oplossingen aan, op het gebied van de mee ...
meer info

Kurtz ERSA

Het succes verhaal van ERSA soldeertechniek is begonnen in 1921 toen Ernst Sachs patent aan vroeg voor het eerste elektronische soldeer station. De producten van ERSA  soldeertechniek hebben zich tot op de dag van vandaag onderscheiden in klasse en prestatie.
meer info

InterBAR

InterBAR komt voort uit het moederbedrijf BAR Elektrowerke.InterBAR levert al meer als 80 jaar kwalitatief goede producten “made in Germany”
Het handelsprogramma omvat o.a. snoerdimmers, wipschakelaars, wcd kinderbeveiliging, kastdeurschakelaars en diverse producten voor elekt ...
meer info